Aziz Yıldırım'ın avukatı üçüncü bir yolumuz var dedi

Aziz Yıldırım'ın avukatı üçüncü bir yolumuz var dedi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davasında itirazını reddettiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, yeni deliller ve olayların ortaya çıkması sebeplerine dayanarak, yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacaklarını açıkladı.

FBTV'de yayınlanan programa telefonla bağlanan Bayraktar, şike davasında verilen kararların Yargıtay'da onanmasının ardından devam eden hukuksal süreci değerlendirdi.

ÜÇÜNCÜ BİR YOLUMUZ VAR

Yaklaşık 3 ay önce adil yargılama yapılmadığı gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurularının sonucunu beklediklerini anlatan Bayraktar, aynı zamanda yargılanmanın yenilenmesi talebinin hazırlığı içinde olduklarını ifade ederek, "Üçüncü bir yolumuz var. Bunun hazırlığı içindeyiz. Bu da yargılamanın yenilenmesi yolu. Böyle bir yol da ceza mahkemesi usulünde var. Dolayısıyla yeni deliller ortaya çıkmıştır, yeni olaylar ortaya çıkmıştır, bu sebeplere dayanarak yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacağız. Önümüzdeki günlerde hukuk savaşımız devam edecek" ifadelerini kullandı.