Süper Lig'de derbi heyecanı: Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta heyecanı devam ediyor. Bu hafta lider koltuğunda oturan Galatasaray, zorlu ekip Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmak için mücadele edecek.

Galatsaray, Süper Lig’de bu sezon çıktığı 21 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 51 puanla lider konumda yer alıyor. Trabzonspor ise, ligde çıktığı 21 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak topladığı 38 puanla 6. sırada yer alıyor.

Galatasaray’da Ross dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor’da ise sakatlıkları devam eden Edin Visca, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik ve Bruno Peres bu maçta forma giyemeyecek.

Süper Lig'de derbi heyecanı için geri sayım başladı. Peki Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de zirve yarışını etkileyecek derbi olan Galatasaray - Trabzonspor maçı 5 Şubat 2023 Pazar günü (yarın) saat 19:00'da başlayacak. Maç, beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.