Samsun'da mahalleli şelale talep ediyor

Kavak ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi'nde bulunan Atayurt Şelalesi'nin sosyal donatılarla desteklenerek daha kullanışlı hale getirilmesi istendi.

Ensonhaber / İHA
Samsun'da mahalleli şelale talep ediyor
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Samsun'un Kavak ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi'nde bulunan Atayurt Şelalesi için mahalleliden talep geldi. 

Mahalle Muhtarı Burhan Ayrancı, şelaleye kamelya, ızgara alanı ve çeşitli dinlenme alanlarının kazandırılması için yetkililerden destek talebinde bulundu.

"YETKİLİLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ"

Özellikle yaz aylarında vatandaşların aileleriyle birlikte piknik yaptığı ve doğayla iç içe vakit geçirdiği Atayurt Şelalesi'nin bölge halkı için önemli bir yaşam alanı olduğunu belirten Muhtar Burhan Ayrancı, yapılacak düzenlemelerin ziyaretçilere daha konforlu bir ortam sunacağını ifade etti.

Ayrancı, "Vatandaşlarımız Atayurt Şelalesi'nde aileleriyle birlikte piknik yapıyor, doğanın tadını çıkarıyor. Şelalemize kamelya, ızgara alanı ve diğer sosyal donatıların yapılmasını talep ediyoruz. Atayurt Şelalemizi daha güzel ve daha kullanışlı hale getirmek için yetkililerin desteklerini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)