İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu
DHA

Bayram tatilinin dokuz güne çıkarılması havalimanlarının yolcu akınına uğramasına neden olurken THY'de yolcu rekorları kırıyor.

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu

İLKER AYCI'DAN YERİNDE İNCELEME

Kurban Bayramı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda alınan önlemleri yerinde inceleyen Türk Hava Yollları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yolcuları ve personeli dinledi. Yolcular arasında bulunan sanatçı Özkan Uğur'la da sohbet eden Aycı, yolcuların bayramını kutladı.

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu VİDEO

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Aycı, yolcuları bayram boyunca rahat ettirmek için çalıştıklarını ve gerekli önlemlerin alındığını kaydederek yolcu sayısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu

DOLULUK ORANI YÜZDE 88

Aycı, “Cuma günü 89 bin 200 civarındayız. Pas yolcuları da sayarsanız 90 bini geçmiş olacağız. Bu anlamı ile Atatürk Havalimanı çıkışlı 90 bin yolcuyu görmemiz. Bunun yanı sıra 70- 75 bin civarı dönüşleri de gördüğümüz zaman bugün yaklaşık 165 bin civarında giriş çıkış olacak. Bizim için çok bereketli bir bayram yaşıyoruz. Uzun zamandır beklediğimiz bir tabloydu . Umarım bayram sonrası da devam eder. Doluluklarımız yüzde 88. Hazırlıklarımızı 90 bin üzerinde kurmuştuk. O rakamı yakaladığımız için mutluyum. 2017 yılı için umutluyum“ dedi.

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu

HAVANA SEFERLERİ BAŞLIYOR

Önümüzde ki yıl büyümeyi devam edeceklerini söyleyen Aycı, "Önümüzdeki günlerde yeni hatlar açacağız. Yeni ürünler geliştireceğiz. Zanzibar ve Klimanjaro seferlerine başlayacağız. Aralık ayı içinde Havana ve Karakas'ı açacağız. Havana uzun bir süredir merak edilen bir rota 2017 yılında Meksiko City gibi ya da Ba Cabu ya da Cancun ile bağlamayı düşünüyoruz“ diye konuştu.

İlker Aycı AHL'de incelemelerde bulundu

ANADOLUJET'E YENİLİKLER

Aycı, Anadolujet için yenilikler düşündüklerini söyleyerek, “Anadolujet' in kurumsal kimlik ilgili çalışma yapıldı. Orada da bir değişim başlattı. Gelecek 2017 ile birlikte orada bir hareketlenme göreceksiniz. Önümüzde yeni fırsatlar var. Onları değerlendirmek için çalışıyoruz. Müşteri sadakatini sağlamak üzere bu programları farklı hale getireceğiz “ diye konuştu.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)