Alanya ilçesinde çevre yolunda minibüsüyle ters yönde seyreden sürücüye 95 bin 438 TL para cezası uygulanırken ehliyetine de el konuldu.
Antalya Alanya'da minibüs sürücüsü, diğer sürücülerin canını hiçe saydı.
Alanya'da Yeni Doğu Çevre Yolu’nda minibüsüyle ters yönde ilerleyen sürücü, trafiği tehlikeye soktu.
SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERDİ
O anlar cep telefonuyla görüntülenirken yoğun trafiğin olduğu bölgede sürücüler, korna çalarak tepki gösterdi.
EKİPLER DEVREYE GİRDİ
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince yapılan inceleme sonucu sürücü tespit edilip, yakalandı.

PARA CEZASI UYGULANDI
Ehliyeti yanında olmayan ve muayenesiz araç kullandığı tespit edilen sürücüye toplam 95 bin 438 TL idari para cezası uygulandı.
Sürücünün ehliyetine el konuldu, araç da 60 gün süreyle trafikten menedildi. Ayrıca sürücü hakkında 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan da adli işlem başlatıldı.


