- Aydın Efeler'de taksi sürücüleri, cep telefonu uygulamasıyla korsan taksi çağırarak Özgür Ö.'yü tuzağa düşürdü.
- Özgür Ö., durumun farkına varıp araçtan kaçsa da, polis hem ona hem de taksi sürücülerine ceza uyguladı.
- Özgür Ö.'ye 46 bin lira, taksi sürücülerine ise 3'er bin lira ceza kesildi.
Aydın'ın Efeler ilçesinde taksi sürücüleri Muharrem G., Hüseyin G. ve Umut Y., cep telefonu uygulamasından bulundukları yere korsan taksi çağırdı.
Korsan taksicilik yapan Özgür Ö., yönetimindeki otomobille uygulamadan çağrıldığı yere gitti.
TAKSİCİ OLDUKLARINI ANLAYINCA ARACINI BIRAKIP GİTTİ
Özgür Ö., aracına binen kişilerin taksi sürücüleri olduğunu anlayınca otomobilinden inerek, yaya olarak uzaklaştı.
Taksi sürücüleri ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
KORSAN ÇALIŞAN SÜRÜCÜYE 46 BİN LİRA CEZA
İhbar üzerine olay yerine trafik polisleri sevk edildi.
Polis, korsan taksicilik yapan Özgür Özyiğit'e 46 bin lira para cezası uygularken, otomobili ise trafikten menedildi.

TAKSİCİLER DE CEZADAN KAÇAMADI
Ayrıca, araca yolcu olarak binen taksi sürücüleri Muharrem G., Hüseyin G. ve Umut Y.'ye de 3'er bin lira cezai işlem uygulandı.
"DEVLETİMİZİN CANI SAĞ OLSUN"
Taksi sürücüsü Muharrem G., yaşananları gazetecilere şu sözlerle anlattı:
Korsan uygulamadan araç çağırdık. Bu arkadaş ekmeğimize mani oluyor. Trafik şubeyi aradık, durumu izah ettik. Polis ise araç sürücüsüne trafik şubenin bulunduğu Adnan Menderes Mahallesi'ni adres olarak vermemizi söyledi.
Ben de tamam dedim. Arkadaşın aracına bindiğimiz gibi sürücü bize 'Polis sorduğunda arkadaşım olduğunu söyleyin' dedi. Daha sonra ise taksici olduğumuzu anladı ve anahtarı kontaktan çekerek, 'Ben gitmiyorum' dedi. Bize de 3 bin 84 lira ceza kestiler. Yapacak bir şey yok öderiz. Devletimizin canı sağ olsun.