Bursa'da eşini vurdu, altınlarını çaldı

Nazım G., tartıştığı eşi Selma G.’yi çocuklarının yanında pompalı tüfekle vurarak yaraladı ve evden çaldığı altınlarla kaçtı.

DHA DHA
Bursa'da eşini vurdu, altınlarını çaldı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi'nde alkollü olarak eve gelen Nazım G. ile eşi Selma G. arasında tartışma çıktı.

Nazım G., evde bulunan pompalı tüfeği alarak, çocuklarının gözü önünde eşi Selma G.’ye iki el ateş etti.

ALTINLARLA KAÇTI

 Selma G. karnına ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Elindeki tüfek o sırada evde bulunan kayınpederi tarafından alınan Nazım G., yine iddiaya göre evdeki altınları alarak kaçtı.

TALİHSİZ KADININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Selma G. ambulansla kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Nazım G. ise İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

"KISKANDIĞIM İÇİN VURDUM"

Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, kıskançlık nedeniyle eşini yaraladığını söylediği öğrenildi.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)