- Haberler
- 3. Sayfa Haberleri
- Eşine boşanma davası açan kadın ölü bulundu
Eşine boşanma davası açan kadın ölü bulundu
Bursa’da bir süre önce şiddet gördüğü eşine boşanma davası açan bir kadın, sokak ortasında öldürülmüş olarak bulundu.
- 30.05.2014 - 08:09

Olay merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Hoş Sokak’ta saat 02:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kadının yerde yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi.
BAŞINA VE SIRTINA ALDIĞI DARBELERLE HAYATINI KAYBETTİ
İsminin Canan Gerçek olduğu öğrenilen kadının başına ve sırtına aldığı darbelerle hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Gerçek’in cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Gerçek’in şiddet gördüğü eşinden ayrılmak için boşanma davası açtığı ve bir süredir kız kardeşinin evinde oturduğu öğrenildi.