İstanbul'da motosiklet tamirhanesinde patlama: 1 ölü

Kağıthane'de motosiklet tamirhanesinde kaynak esnasında meydana gelen patlamada, 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

İstanbul Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Yılmaz Sokak'ta bulunan bir motosiklet tamirhanesinde yangın meydana geldi.

Seyrantepe Oto Sanayi'de 4 katlı binanın birinci katında bulunan bir motosiklet tamirhanesinde iddiaya göre kaynak yapıldığı esnada patlama yaşandı.

4 KİŞİ MAHSUR KALDI

Patlama sonrası oluşan yoğun dumanlar nedeniyle 4 kişi içeride mahsur kaldı.

Dumanları gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangın esnasında motosiklet tamirhanesine ait depoda bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yangında yaralanan Mustafa G. (56), Cemal Ö.(58), Ümit Ç. (39), sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan Ümit Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından yangın söndürüldü.

Patlama esnasında depo içerisinde kalarak hayatını kaybeden kişinin Oğuzhan Gündoğdu (31) olduğu öğrenildi.

İNCELEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Motosiklet tamirhanesinde meydana gelen patlama esnasında hayatını kaybeden Oğuzhan Gündoğdu için savcılık olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.