Antalya'da Alara çayında kaybolan genç için arama çalışmaları devam ediyor
Manavgat ilçesinde bulunan Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 16’ncı gününde de devam ediyor. Ekipler, Alara Çayı ve çevresinde hem su altında hem de karadan arama çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya'nın Manavgat ilçesi Karakaya Mahallesi'nde bulunan Alara Çayı'na 12 Haziran'da yüzmek amacıyla girdikten sonra kaybolan Ahmet Polat'ın bulunması için aynı gün geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Kayıp gence ulaşabilmek için bölgede sürdürülen çalışmaların 16'ncı gününde çok sayıda ekip destek veriyor.
ARAMA FAALİYETLERİNDE GÖREV ALAN EKİPLER
Arama faaliyetlerinde Çenger Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı 2 asayiş timi, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Komando Timi, İl Jandarma Komutanlığı arama köpek unsurları, AFAD ve UMKE ekibi ,Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü dalgıç ekipleri görev alıyor.
SU ALTI VE KARADAN ARAMA FAALİYETLERİ SÜRDÜRÜLÜYOR
Ekipler, Alara Çayı ve çevresinde hem su altında hem de karadan arama faaliyetlerini sürdürüyor.
