Batman galasını katliama çeviren James Holmes

Dün ABD'nin Denver Kenti'nde Batman serisinin son filmi olan The Dark Knight Rises filminin galasında yaşanan silahlı saldırıda 12 kişi öldüren ve 54 kişiyi yaralayan katliamcının fotoğrafları ortaya çıktı.

Batman galasını katliama çeviren James Holmes

24 YAŞINDA JOKER

Katliamcı 24 yaşındaki James Holmes'un fotoğraflarını görenlerin akıllarına Batman'in bir önceki filmi; The Dark Knight'ta katliam yapan Joker karakterini getirdi.

İŞTE OLAY FİLMİN FRAGMANI!..

Batman galasını katliama çeviren James Holmes

SİNEMA SALONUNDAN İLK GÖRÜNTÜLER

KARE KARE OLAY AYERİNDEN FOTOĞRAFLAR

BENİ HAPİSHANEDE ZİYARET EDECEK MİSİNİZ

Batman galasını katliama çeviren James HolmesTuruncu saçları ve gülüşüyle gerçek bir Joker'i andıran James Holmes'un adult içerikli bir arkadaşlık sitesinde açmış olduğu üyeliğe ulaşan polis teşkilatı, saldırganın sosyal paylaşım sitesinde paylaşmış olduğu 'Beni hapishanede ziyaret edecek misiniz?' notuna da ulaştı.

6 BİN MERMİ ALMIŞ

Aurora Polis Şefi Daniel Oates, 24 yaşındaki eski tıp öğrencisi James Holmes'un, 22 Mayıs ve 6 Temmuz arasında silah dükkanlarından bir adet yarı otomatik saldırı tüfeği, bir adet 12 kalibrelik Remington marka av tüfeği ve iki adet 40 kalibrelik Glock marka tabanca satın aldığı, internet üzerinden de 6 binden fazla mermi temin ettiğinin belirlendiğini söyledi. Oates, Holmes'un mermileri taşımak için çok sayıda şarjör de aldığını ve olay yerinde saldırı tüfeği için 100 mermi taşıyan birkaç şarjör bulunduğunu belirtti.

UTANGAÇ ZEKİ BİR DOKTORA ÖĞRENCİSİ

Utangaç ve zeki bir doktora öğrencisi- Arapahoe Cezaevi'ne gönderilen Holmes'un Aurora'da Pazartesi sabahı yerel saatle 8.30'da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.Holmes'un susma hakkını kullandığı ve avukat istediği bildirildi. Silahlı saldırganı tanıyanlar, Holmes'u utangaç ve zeki biri olarak tanımladı. Verilen bilgiye göre, hemşire bir anne ile yazılım şirketinde yöneticilik yapan bir babanın oğlu olan Holmes, San Diego'da büyüdü. Onur öğrencisi olduğu lisede futbol oynayan ve

AKADEMİK BAŞARISI ÜST DÜZEYDE

2010 yılında California Üniversitesi'nden dereceyle mezun olan Holmes, burada nöro-bilimler alanında doktora yaptı. Ancak kısa bir süre önce doktoradan ayrıldığı belirlendi. Holmes doktora programından ayrılmadan önce, "Psikiyatrik ve Nörolojik Hastalıkların Biyolojik Temelleri" dersinde mikro DNA göstergeleri üzerine sunum yaptı. Okuldaki öğretmenleri ise, Holmes'un akademik başarısının en üst düzeyde olduğunu belirtti. FBI 'dan verilen bilgide; Facebook , MySpace , Twitter gibi hiçbir sosyal paylaşım sitesine katılmayan Holmes'un herhangi bir terörist grupla ilişkisinin olmadığı belirtildi.

Batman galasını katliama çeviren James Holmes