Şans kapınızda! Kapı numaranızdaki bu rakamlar bakın ne anlama geliyormuş...
ensonhaber.com

Sıfırdan ona kadar olan sayılar, astrolojide farklı özellikler ve sembollerle ilişkilendirilir. Bu sayılar, kişisel özelliklerimizden kariyerimize, ilişkilerimize kadar pek çok alanı etkileyebileceği düşünülür.

Sayıların şansı olduğuna inanalar tam da bu noktada, daire numaranızda geçen rakamlar ne yönde şanslı olduğunuzu sizlere söylüyor olabilir.

Sizin de kapı numaranızda o numaralar geçiyorsa astrolojiye göre içerdiği anlamlar ne yönde şanslı olduğunuzu gösterebilecek nitelikte olabiliyor.

İşte, o rakamlar ve anlamları…

0

Evrenin sonsuzluğunu temsil eden sıfır, astrolojide belki de en önemli sayıdır. Hayatınızda sık sık sıfır rakamını görmek, ruhsal bir uyanışın işareti olabilir. Bu zamanı önemli kararlar almak ve hayatınızda radikal değişiklikler yapmak için kullanabilirsiniz.

8

Sekiz rakamı, zenginlik, güç ve başarıyla ilişkilendirilen bir sayıdır. Finansal ve kariyer gelişimi için fırsatları açmak için sekiz sayısına odaklanabilirsiniz.

3

Üç rakamı büyüme, bolluk ve şansla ilişkilidir. Astrolojide, bu sayı uyum, denge ve tatmin duygusuyla bağlantılıdır. Ayrıca, kaderde olumlu değişiklikler getirebilir.

5

Beş rakamı özgürlüğün ve maceranın sembolüdür. Anı yaşamaya teşvik eder ve değişimi kucaklamaya yardımcı olur. Beşle rezonansa girenler, çekici ve meraklı bireyler olarak kabul edilir.

6

Altı rakamı, sevgi, güzellik ve bollukla ilişkilendirilir. Romantizm ve ilişkilerde şans getirir ve aşkı hayatınıza çekmeye yardımcı olabilir.

10

On rakamı, kariyer ve şöhretle ilişkilendirilir. Liderlik pozisyonlarına yükselme olasılıkları daha yüksektir ve başarıları gözden kaçmaz. Bu sayıya bağlı olanlar genellikle doğru zamanda doğru yerde bulunurlar.