Özel Haber

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verme işlemleri tamamlandı. Oylar sayıldı ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlandı.

Seçmenden büyük bir destek alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu yenerek yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

AK Partililer bir yandan İstanbul İl binasının önünde, diğer yandan da Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi önünde toplanmaya ve sevinç gösterileri yapmaya başladı.

Seçim sonuçları netleşince de genel merkezdeki ve Beştepe'deki kalabalık daha çok arttı.

Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce İstanbul Kısıklı'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan ayrılarak Ankara'ya doğru hareket etti.

Ensonhaber.com Ankara'da tüm bu gelişmeleri yerinden takip ederek aktarıyor.

"Kına gecemizi yaptık, bugün düğünümüz var"

Editörümüz Ahsen Kaya'nın görüştüğü vatandaşların seçim sonuçları ile ilgili ilk tepkileri şöyle oldu:

Çok mutluyuz. Öncelikle gurur duyuyoruz. Böyle bir lidere sahip olduğumuz için. Bugün düğün gerçekten. Ben onun için kaç kilometre yoldan geldim. Arabistan'da bile 'sizin lideriniz çok güçlü' diyorlar. Onunla gurur duyuyorum.

Aslında geç kalınmıştı. Bu, çoktan olması gerekendi. Vatan hainlerine bırakmadık. Bırakmayacağız. Kanımızın son damlasına kadar savaşılsa da hazırız. Çünkü bu vatan kolay kolay kurulmadı. Yedi düvele karşı savaşıyoruz, burada. Bütün dünya bize karşı. Ama bazı kör odaklar bunu görmek istemiyorlar. O yüzden biz bir kez daha Reisiminiz yanındayız. Onun da dediği gibi 'minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız'.

Çok şükür Elhamdülillah 'hak' kazandı. Eğer Allah göstermesin başkaları kazansaydı. Devletiminiz üzerine ezanlar susturulacaktı. Çok şükür, kimse buna izin vermedi. Bundan sonra dünyanın tek lideri Türkiye olacak.

Kaç tane adam geldiler bir araya bir adam edemediler. Buradan defolup gitsinler. Utanmaları gereken bir nokta var. Biz bu vatanı yedirmeyiz. Bunu da kafalarına soksunlar.

Altılı masaya 'elvada' diyorum. Tayyip Baba yine kazandı. Allah'ın izniyle yüzyılı sonuna kadar götüreceğiz. Türkiye gelişecek. O yedili masayı gömeceğiz. Gençlerimiz alıp yürüyecek. Şu yapılanları görsünler artık. Vatana millete hayırlı olsun.

Böyle bir mutluluk yok. İki tane küçük çocuğumu bıraktım da geldim. Kına gecemizi yaptık. Bugün düğünümüz var.

Mutluyuz. Seçimi kazandık. Yola devam. Bundan daha iyisi olamaz.

Zaten biliyorduk kazanacağımızı. Çok mutluyuz, yola devam.

Kemal Bey, bohçasını hazırlasın. Adım Kemal, adımı değiştireceğim.

Düğünümüz var, buyurun sizi de bekleriz.

Çok mutluyuz, Reisimiz geldiği için.

Çok gururluyuz, sevinçliyiz.

Yedi tane çakal bir olmuş, 'bir tane aslanı nasıl düşürürüz' diye hesap ediyorlar.

Heyecanımızdan duramadık evde, buraya geldik. Ülkemiz için hayırlı olsun.

Sabaha kadar buradayız.