Bakan Recep Akdağ'dan ikram uyarısı
AA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bayramlaşma programında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en güvenilir hava limanlarından olan Atatürk Hava Limanında yapılan bombalı eylemde yaralanan vatandaşların durumları hakkında bilgi verdi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDAKİ TERÖR SALDIRISI

Bakan Akdağ, “Şu an elimizde 45 civarında yaralı kardeşimiz var. Bunlar arasında hem Türk vatandaşları hem de yabancı uyruklu vatandaşlar var. Durumları ciddiyetini koruyanlar da var. Allah’tan hepsine şifalar temenni ediyorum." dedi.

Bakan Recep Akdağ'dan ikram uyarısı

"ÇOK AZ YEMEK LAZIM"

Bakan Akdağ, buradaki açıklamasında, “Birçok yerde açıklama yapmıştım. Karışık açıklamalara gerek yok. Çok basit çok kolay anlaşılabilir bir prensibi muhafaza etmeliyiz. Az yemeliyiz. Bir kere de çok fazla midemizi doldurmamalıyız. Biz Erzurum’dayız şu anda. Jandarma Bölge Komutanlığımızı ziyaret ettik. Yeme konusuna gelince, söylediğim gibi, Erzurum’da ve her yerde olduğu gibi gittiğiniz her yerde fazlasıyla ikram var. Özellikle de tatlı getirilir. Klasik tatlılarımızdan baklava, kadayıf dolması getirilir. Çok az yemek lazım. Teşekkür edip bir çay içilebilir. Ama reddedemiyorsak çok az yemek lazım. Bunu midemiz ve vücudumuz bize söyler. Olabildiğince az tüketelim. O zaman kendimizi korumuş oluruz” diye konuştu.

Bakan Recep Akdağ'dan ikram uyarısı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)