- AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Ensonhaber YouTube kanalında gençlere en fazla değer veren partinin AK Parti olduğunu ifade etti.
- İnan, 30 yaş altı vekillerin çoğunluğunun AK Parti'de olduğunu ve gençlerde açık ara birinci sırada olduklarını söyledi.
- Ayrıca, CHP'nin gençler üzerinden siyasi istismar peşinde olduğunu iddia etti.
EYYÜP KADİR İNAN'IN KONUK OLDUĞU PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Siyasetin gündemi yoğun...
Bu süreçte ise siyasetin nabzını Ensonhaber yokluyor.
ENSONHABER'İN SORULARINI YANITLADI
Ensonhaber YouTube kanalında Çağlar Cilara'nın moderatörlüğünde yayınlanan 'Son Durum' programının konuğu, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan oldu.
Siyasetten gençliğe, sanattan spora kadar bir çok soruya cevap veren Eyyüp Kadir İnan, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Eyyüp Kadir İnan, Çağlar Cilara'nın "Hangi parti gençlere daha çok değer veriyor?" sorusuna da yanıt verdi.
"GENÇLERE EN FAZLA DEĞER VEREN PARTİYİZ"
İnan, açıklamasında yıllardır gençlere en fazla değer veren partinin AK Parti olduğunu vurguladı.
Gençlerde açık ara AK Parti'nin birinci sırada olduğunu söyleyen İnan, TBMM'de 30 yaş altı 5 vekilden 4'ünün AK Parti'de olduğunu söyledi.
CHP'YE YÜKLENDİ
CHP'nin gençler üzerinden siyasi istismar peşinde koştuğunu söyleyen İnan, "Biz CHP’nin her zaman gençlere nasıl barikat olduğunu gördük." ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİN SİYASİ DUYGULARINI İSTİSMAR ETMEYE ÇALIŞTILAR"
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, açıklamalarında şunları kaydetti:
Ben bir sene öncesine kadar AK Parti Gençlik Kolları Başkanıydım. Biz açık ara gençlerde birinci partiyiz. 2002 yılında biz iktidara geldiğimizde 10 milyon oy almıştık. Son seçimlerle birlikte biz bu rakamı 28 milyona yükselttik. Alttan gelen onlarca seçmen her zaman AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil etti. Özellikle genç arkadaşlarımıza şunları söylemek istiyorum, 2023 seçimleri öncesinde gençlerin bir demokrat amcası vardı. Bazı isimler gençlerin bu yöntemle Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi yıkacağını ifade ediyordu. Cumhurbaşkanlığı çok önemli bir makam, hatırlarsınız Z kuşağı kampanyalarıyla gençlerin siyasi duygularını istismar eden bir seçim süreci ortaya koydular. O zaman gençlerin duygularıyla oynadılar, o kampanyayı ortaya koyanlar tüm Millet İttifakı, 2023 seçimlerinde parlamentoya 30 yaş altında bir milletvekili dahi sokamadılar. Bugün Gazi Meclis’te 30 yaş altı 5 milletvekili var ve bunlardan birisi DEM Parti’de 4 tanesi ise AK Parti’de.
"32 YAŞINDA AK PARTİ GENEL SEKRETERİ OLDUM"
Bugün gençleri temsil etmek AK Partili genç milletvekillerinin omuzları üzerinde. Biz CHP’nin her zaman gençlere nasıl barikat olduğunu gördük. Hatırlarsınız biz 2017 seçimlerinde seçilme yaşını 18’e düşürdüğümüzde buna karşı durdular. O nedenle biz gençlerle sahici bir ilişki kuruyoruz, liderimiz gençlere çok büyük bir önem veriyor. Ben 32 yaşındayım, bu genç yaşta partimizin genel sekreterliği görevini yürütüyorum. Cumhurbaşkanımızın verdiği bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah diğer siyasi partiler de Cumhurbaşkanımızın koyduğu bu kararlılığa uygun adımlar atar. Emin olun ki başka bir lider, başka bir genel başkan bu denli bir sorumluluk vermez. İstanbul İl Başkanımız da gençlik kollarında yetişmiş çok başarılı bir il başkanımızdır. O da hem belediyedeki tecrübesini hem de teşkilatlardaki tecrübesini büyük bir siyasi enerji ortaya koyarak götürüyor.