İzmir'de alkollü sürücü evine çekiciyle gitti
İHA

2

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan erkek kuaförü Ali Unan, her yıl katıldığı geleneksel deve güreşi şenliğinde arkadaşları Enver Özaşçı, Osman Özalçı, İskender Albayrak ile şenliği fırsata çevirerek piknik yaptı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAMAK İÇİN ÇEKİCİ ÇAĞIRDILAR

Kurdukları sofrada mangal yakıp gönüllerince eğlenen dört kafadar, alkollü araç kullanmamak için çekici çağırdı. Kimi zaman kurdukları sofrada kahkaha atan kimi zaman birlikte çalıp oynayan dört kafadarı, eğlenceleri bitene kadar çekici de yanı başlarında hazır bekledi.

İzmir'de alkollü sürücü evine çekiciyle gitti İZLE

https://videonuz.ensonhaber.com/izle/izmir_de_alkollu_surucu_evine_cekiciyle_gitti

"10 YILDIR EVİME ÇEKİCİYLE GİDİYORUM"

Yıllardır deve güreşi şenliklerine katılan Ali Unan, 10 yıldır alkollü araç kullanmamak içi çekici kullandığını belirterek, "Böyle olduğu zaman trafik canavarı kesinlikle olunmaz. Ben kendimden fazla çevremdeki insanları düşünüyorum. Deve güreşine geldik, güzelce eğlendik, mükemmel bir gün yaşadık. Peki şimdi biz buradan giderken, niye başkalarının malını, canını tehlikeye sokalım? 10 yıldır çekici çağırıyorum. 10 yıldan beri alo dediğimde zınk geliyor. 10 yıldır çekici ile gidiyorum eve. Alo dedim, çekici geldi. Beni aldı şimdi evime götürecek" dedi.

İzmir'de alkollü sürücü evine çekiciyle gitti

Kazaların birçoğunun alkolden kaynaklandığını ve bu yola ölümcül kazalara sebebiyet vermediklerini dile getiren Ali Unan, maddi olarak da kar da olduklarını söyledi. Trafik cezalarının yüksek olduğuna ve ehliyeti kaptırmaya kadar varabileceğine dikkat çeken Unan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"BENİ EVİMİN ÖNÜNDE İNDİRECEK"

"950 TL trafik cezası var, artı bir de ölümcül kaza yapabilirsiniz. Çekici sizi sadece 60 liraya gelip alıp, evinize kadar bırakıyor. Peki trafik cezası ne kadar? 950 TL. Bunun yanında ehliyetten men edilebilirsiniz. Her gittiğim yerden çekiciyle dönüyorum. Nereye kendi aracımla gittiysem hep çekici çağırdım beni bıraktı. Çünkü anlaşmam var. Nereye gidersem aynı fiyat uyguluyor bana. 'Alo' diyorum beni alıyor ve götürüyor. Evimin önünde park yeri var. Oraya indirecek. Ben de rahat bir şekilde evime gireceğim uyuyacağım"

İzmir'de alkollü sürücü evine çekiciyle gitti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)