Mehmet Topal: Fenerbahçe taraftarına kırgınım

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma giyen eski milli futbolcu Mehmet Topal, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programına katıldı.

Ayrılık süreci ile ilgili konuşan Mehmet Topal, "Başkanımıza ayrılmak istediğimi iletmiştim. Çünkü eğer kalırsam hem benim için hem de camia için kötü olacaktı. O yüzden sevenler birbirini üzmesin diye bütün her şeyimi bırakarak ayrılmak istedim." ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal: Fenerbahçe taraftarına kırgınım

"O maç sonunda bitirdim"

2018/19 sezonunun son haftasında oynanan Antalyaspor maçının ikinci yarısında taraftarın protestosuna tepki göstererek oyundan çıkmak isteyen, fakat teknik direktör Ersun Yanal tarafından engellenen Topal, "O maç sonundaydı. Oyun içinde kolay kolay maçı bırakıp gitmem. Çünkü ben baskıdan beslenen bir insanım. Stresli, atmosferli, baskılı maçlar olduğu zaman kendimi çok daha iyi motive edebiliyorum. Maçtan sonra Ersun Hoca da sağ olsun bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama ben orada kırılmıştım artık. Orada yaşadıklarımdan sonra kafamda bazı şeyleri bitirmiştim artık." şeklinde konuştu.

Mehmet Topal: Fenerbahçe taraftarına kırgınım

"Ben çok fazla fedakarlık yaptım"

Fenerbahçe taraftarının, kendisini protesto eden kesimine olan kırgınlığının sürdüğünü ifade eden Mehmet Topal, "Kırgınlık o kesime devam ediyor. Çünkü yapılması gereken en son adamlardan biriydim ben orada... Çünkü ben çok fazla fedakarlık yaptım ve bunu çok iyi bilen insanlar var." açıklamasını yaptı.

Mehmet Topal: Fenerbahçe taraftarına kırgınım

"Gerçekten benim için çok zordu"

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendisini toparlanma sürecinin uzun sürdüğünü açıklayan Mehmet Topal, "Ben ayrıldıktan sonra yaklaşık 1-2 ay kendimi toparlayamamıştım zaten. Psikolojik olarak Futbol hayatımda yaşadığım en zor dönemlerden o iki ay diyebilirim. Gerçekten benim için çok zordu. Çünkü orada bırakmak istiyordum ben futbolu." dedi.

"Aziz Başkan da biliyor, çok iyi teklifler gelmişti"

Fenerbahçe forması giyerken çok iyi teklifler aldığını söyleyen Topal, "Sözleşmem bittiğinde bana çok iyi teklifler gelmişti. İlk 4 sezonluk sözleşmem bittiğinde Aziz Başkan da bunu çok iyi biliyor. Çok iyi teklifler gelmişti ve oradaki kontratımın çok üstünde teklifler gelmişti bana gerek yurt dışından gerek yurt içinden. Ama zaten o dönem biraz çalkantılıydı imza yenileme dönemi. Neticesinde hemen yenilemiştik. Kalmak istiyordum, Fenerbahçe'de bırakmak istiyordum ama kısmet olmadı." ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal: Fenerbahçe taraftarına kırgınım