Mahsun Kırmızıgül seçim için adaletsiz diyor ama...

mahsun kırmızıgül

Türkücü - yönetmen Mahsun Kırmızıgül, dün Twitter üzerinden bir açıklama yaparak siyaseti yorumladı.

Kırmızıgül, isim vermese de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran'daki seçim öncesindeki çalışmalarına göre, diğer partilere haksızlık edildiğine, seçim kampanyalarının adil olarak yapılmadığına tepki göstermişti.

"BEN BÖYLE ADALETSİZ SEÇİM GÖRMEDİM"

"Ben böyle adaletsiz bir seçim görmedim" diyen Kırmızıgül, kısaca imkanların AK Parti lehine kullanıldığı, diğer partilerin ise bu haklardan yararlanamadığından şikayet etmişti.

MAHSUN "ADALETSİZ" DİYOR AMA...

Mahsun Kırmızıgül'ün seçimler için 'adaletsiz' demesinden sadece 12 saat önce HDP Lideri Selahattin Demirtaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın canlı yayın konuğuydu.

DOĞAN MEDYA DEMİRTAŞ'A OYNUYOR

Başta, logosunda Türkiye Türklerindir yazan Hürriyet olmak üzere, ardından CNN Türk ve Radikal gibi Doğan Medya bünyesinde yer alan ne kadar yayın kuruluşu varsa, seçim kampanyalarının başladığı günden itibaren Demirtaş'ı ve HDP'yi parlatmaya çalışıyor. Doğan Medya, HDP'nin barajı geçtiği takdirde Erdoğan'ın başkan olmasının önüne geçileceğine inandığı için var gücüyle Selahattin Demirtaş'ın üzerine oynuyor.

Hemen her gece ya Demirtaş ya da bir başka HDP'li isim Doğan Medya'nın televizyonlarında canlı yayına çıkıyor, gazetelerinde röportajları çarşaf çarşaf yayınlanıyor.

"HDP'YE OY VER KURTUL"

Öyle ki son olarak CNN Türk'te, Demirtaş, Ahmet Hakan'ın konuğu olmuş ve CNN Türk KJ'sinde açık açık "HDP'YE OY VER KURTUL" sloganı yazılmıştı.

Mahsun Kırmızıgül'ün, Demirtaş ve HDP'ye özellikle Doğan Medya tarafından yapılan jestleri görmezden gelerek seçimin adaletsiz olduğunu söylemesi bu açıdan dikkat çekici oldu...

FİLMİNDE FETHULLAH GÜLEN'İ ANLATMIŞTI

Öte yandan Mahsun Kırmzıgül'ün AK Parti ve Erdoğan karşıtlığının altında Cemaat'le yakın ilişkisi olduğu da gündeme gelen iddialardan biri. Kırmızıgül'ün New York'ta 5 Minare ve Mucize adlı filmlerinde bizzat Fethullah Gülen'i anlattığı, Bizden Değildir adlı şarkısıyla da Cemaat'in "diyalog" politikasına destek olmuş hatta bu şarkının klibinde çan sesiyle hilali yan yana getirmişti..

Mahsun Kırmızıgül seçim için adaletsiz diyor ama...

Mahsun Kırmızıgül seçim için adaletsiz diyor ama...