Apple Watch Series 8'in görüntüleri ortaya çıktı
ensonhaber.com

Apple Watch serisi ile akıllı saat pazarından büyük bir pay elde eden Apple, önümüzdeki eylül ayında yeni iPhone'larla birlikte Apple Watch Series 8 modeliyle karşımıza çıkacak.

Henüz yeni modeller tanıtılmadan, bu yıl satışa çıkacak Apple Watch Series 8 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Tasarım değişiyor

Apple Watch Series 7 ile köşeli tasarıma geçmesi beklenen, ancak yalnızca ekrandaki çerçeveleri incelten Apple'ın, Watch Series 8 modeliyle birlikte yeni tasarıma geçmesi artık neredeyse kesin.

Grafik tasarım uzmanı "@Id_vova", şimdiye kadarki sızıntılardan yola çıkarak Apple Watch Series 8'in muhtemel tasarımını render görselleriyle yayınladı.

apple watch series 8

Görsellerde de görüldüğü gibi Apple Watch Series 8'in iki temel tasarımsal değişikliğe sahip olması bekleniyor. Bunlardan ilki düz ekran paneli iken ikincisi ise köşeli hatlar.

Öte yandan, Watch Series 7 modellerinde çok fazla değişim yapmayarak birçok hayranını hayal kırıklığına uğratan Apple, yeni modellere daha fazla özellik eklemek için çalışıyor.

Uzun yıllardır kullanıcıların istediği sıcaklık sensörü, yeni Apple Watch Series 8 modellerinde karşımıza çıkabilir.

Son olarak, Apple’ın tansiyon ve kan şekeri sensörleri üzerinde de çalıştığı belirtiliyor. Ancak bu sensörlerin karşımıza çıkması 2023 yılını bulabilir.

apple watch series 8

apple watch series 8

apple watch series 8