Yalçın Akdoğan: Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar
AA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"ÖCALAN BUNLARI YAKALASA SOPAYLA KOVALAR"

Akdoğan, HDP'liler için "Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, her şeyi mahvettiniz' diye" dedi.

Yalçın Akdoğan: Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar VİDEO

AK PARTİ'Yİ DEVİRME PROJESİ

Yalçın Akdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Seçimden önce dedim ki, AK Parti varsa çözüm süreci var. Ama sen AK Parti'yi devirme projesinde kendini kullandıracaksın, sonra kim yapacak, gel yap. AK Parti’yi de devireceksin, sonra diyeceksin ki AK Parti gel yap. Böyle bir kandırmaca olabilir mi? HDP tabanı, Kürtler, bunlara sebep olan yöneticiler hakkında çok ciddi hesap sormaları lazım.

"SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYORLAR"

Siz nasıl bir oyuna alet oldunuz, bütün bu yaşadığımız sıkıntılar yaşanıyor, orada örgüt her şeyi kaybetme noktasına geldi, bu noktaya nasıl gelindi diye bu kişilerden hesap sorulması lazım. Sürekli Öcalan adına yalan söylüyorlar; Öcalan başkanlık sistemine karşı, Öcalan AK Parti'yle koalisyona karşı… Külliyen bunlar yalan.

Yalçın Akdoğan: Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar

"ÖCALAN SOPAYLA KOVALAR"

Öcalan'ın adını kullanarak sürekli toplumu kandırıyorlar. Öcalan ile görüştükleri dönemde koalisyon diye bir konu var mıydı ki Türkiye'de, Öcalan 'onunla yapın şununla yapın' desin. Bu yüzden büyük bir sorumsuzluk var. Öcalan bunları muhtemelen yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, 'her şeyi mahvettiniz' diye" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)