Zihinsel engelli rehabilitasyon merkezinde dövüldü - izle

Zihinsel engelli rehabilitasyon merkezinde dövüldü - izle

Konya Beyşehir'de yaşayan down sendromlu 29 yaşındaki İsmail E.'nin, daha iyi bir eğitim almak için gönderildiği özel rehabilitasyon merkezinde tekme tokat dövülerek sürüklenmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Zihinsel engelli rehabilitasyon merkezinde dövüldü - izle

DÖVEN ŞAHIS, MERKEZ SAHİBİNİN EŞİ

Güvenlik kamerası görüntüleri içerisinde bulunan, rehabilitasyon merkezi sahibinin eşi Fatih K. sınıftan çıkardığı down sendromlu İsmail E.'yi koridorda dövüyor. Fatih K., duvara itekleyip yumrukladığı İsmail E. yere düşünce sürüklemeye başlıyor. İsmail E.'yi güvenlik kamerası açısından çıkartan Fatih K., iddiaya göre burada da tekme ve yumrukla kıyasıya dövüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

AİLESİ ÖĞRENİNCE ŞOK GEÇİRDİ

Down sendromlu olan İsmail E.'nin eğitim gördüğü merkezde dayağa maruz kaldığını öğrenen ağabeyi Mustafa E. de dayak görüntülerini görünce şoke olduğunu söyledi. Kendisinin de olayın takipçisi olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve savcılığa suç duyurularında bulunacağını anlatan Mustafa E., 'Kardeşimin daha iyi eğitim alması için gönderdiğimiz okulda, bu tür bir olayın yaşanması bizi üzdü. Biz burada eğitim görsün diye gönderdik. Ancak dayak atıyorlarmış. Yetkililerin bir an önce bu olaya el atmasını talep ediyoruz. Biz de aile olarak okul sahibi ve kardeşimi döven Fatih K.'dan davacı olacağız'' ifadelerini kullandı.