19 Mayıs'ta Soma burukluğu İZLE

19 Mayıs'ta Soma burukluğu İZLE

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Soma faciasının hüznüyle sürüyor. Bugün sadece valilikler önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayrak göndere çekildi ve törenlere son verildi.

19 Mayıs'ta Soma burukluğu İZLE

Bunun dışındaki tüm kutlama, şenlik ve eğlence faaliyetleri iptal. Bu kapsamda üniversitelerdeki ve bazı festivaller kapsamında konser ve şenlikler de iptal.

ANKARA'DAKİ TEK RESMİ TÖREN

Ankara'daki tek resmi tören ise Anıtkabir'de gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, beraberindeki gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

19 Mayıs'ta Soma burukluğu İZLE

Cumhurbaşkanı Gül , 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Tarabya Köşkü'nde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Beraberindeki Gençlik Temsilcilerini kabul edecek. Başbakan Erdoğan ise, Başbakanlık Yeni Bina'da gençleri kabul edecek.

EN ANLAMLI 19 MAYIS FOTOĞRAFI

Soma'da 301 işçinin hayatını kaybetmesine yol açan maden faciası nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı kutlamaları bugün buruk geçiyor. Sosyal medya ortamlarında günün anlamını en iyi yansıtan fotoğraf olarak 2009'un 19 Mayıs'ında Zonguldak'ta çekilen bu kare paylaşılıyor.

19 Mayıs'ta Soma burukluğu İZLE