- Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir işletmenin dolabından 7 bin TL'lik dondurma çalındı.
- Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin rahat tavırlarla dondurmaları alıp uzaklaştığı görüldü.
- Olay sonrası işletme sahibi dolabı her gece kilitlemeye başladığını belirtti.
Hırsızın rahatlığı kameralara anbean yansıdı...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Numuneevler Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde yaşanan hırsızlık şaşkınlık yarattı.
PAHALI DONDURMALARI ALDI
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kimliği belirsiz şüphelinin rahat tavırlarla dondurma dolabına yaklaşarak dolaptan pahalı dondurmaları sepete doldurduğu görüldü.

RAHAT TAVIRLARLA ÇALIP GİTTİ
Dondurmaları alan şüpheli hiçbir şey olmamış gibi bölgeden ayrıldı.
İşletme sahibi Ömer Tunç, yaşanan olaydan sonra dolabı her gece kilitlemeye başladığını söyledi.

''EN PAHALI DONDURMALARIN TAMAMINI ALMIŞ''
Yaşanan durumu gece fark eden işletme sahibi Ömer Tunç (40), "Salı günü saat 10.15 civarında bir şahıs gelip dolabın içerisindeki tüm ürünleri alıp gidiyor.
En pahalı dondurmaların tamamını almış. Yaklaşık 7 bin TL’lik bir kaybım var. Görüntüleri inceledikten sonra olayın farkına vardım.

''BURASI NEZİH BİR MAHALLE, BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI''
Şu an için beklemedeyim, eğer şahıs bulunursa şikayetçi olacağım.
Normalde burası nezih bir mahalle, kimsenin kimseye zararı olmaz ama bu olay gerçekten beni çok şaşırttı" dedi.