Ahmet Hakan'ın sevgilisi Nebahat Kübra Akalın kimdir

ahmet hakan

ENSONHABER.com/DETAY HABER Geçtiğimiz günlerdeki yazısında Bodrum'un stresinden, kalabalığından, keşmekeşinden yaka silkip "Bodrum cehenneminden kaçıyorum hafızlar!" diye dert yanan Ahmet Hakan, aynı gece sevgilisiyle öpüşürken yakalandı.

Ahmet Hakan'ın cipinde yaptığı kaçamağın ardından gözler genç kadına çevrilmişti ki, Ensonhaber Ahmet Hakan'ın sevgilisini Instagram'dan buldu.

Ahmet Hakan'ın sevgilisi Nebahat Kübra Akalın kimdir

O DA BİR GAZETECİ

Adı Nebahat Kübra Akalın olan genç kadın da Ahmet Hakan gibi bir gazeteci. Gazeteciliğin yanı sıra solcu kimliğini de ön plana çıkaran Nebahat Kübra Akalın Instagram hesabında Ahmet Hakan'la çekilen bir başka fotoğrafını da yayınlamış.

Daha önce Bir Gün gazetesinde çalışan Akalın'ın Gezici kimliği de ön planda. Daha sonra Doğan Grubu'nun Posta gazetesine geçiş yapan genç gazeteci halen aynı gazetede çalışıyor.

Ahmet Hakan'ın gazeteci sevgilisi Nebahat Akalın

Ahmet Hakan'ın sevgilisi Nebahat Kübra Akalın kimdir

GEZİCİ PAYLAŞIMLAR

Ahmet Hakan'la öpüşürken basılan gazeteci, haberin yayılmasından sonra hiçbir paylaşımda bulunmazken, önceki paylaşımlarından sıkı bir gezici olduğu anlaşılıyor. Instagram hesabındaki Ali İsmail Korkmaz paylaşımları dikkat çeken gazetecinin hesabını kapatıp kapatmayacağı merak konusu oldu.