Ali Sürmeli'den yumurta savunması

Ali Sürmeli'den yumurta savunması

Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakteriyle çok sevilen Ali Sürmeli, kendisinden beklenmeyen bir harekete imza attı. Tiyatrocu eski sevgilisi Sultan Ertuğrul'a sahnede öpüştüğü için yumurta atarak saldıran Ali Sürmeli "Oyunu edepesiz bulduğu" için yumurta attığını söyleyerek, kendisini savundu.

YUMURTA YÜZÜNE İSABET ETTİ

Yönetmenliğini Mehmet Ergin'in yaptığı ‘Matmazel Julie' isimli tiyatro oyununun önceki gece gerçekleşen gösteriminde şok bir olay yaşandı. Oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı'yla rol gereği öpüşen Sultan Ertuğrul, seyirci koltuğunda oturan eski sevgilisi Ali Sürmeli'nin saldırısına uğradı. Sürmeli, yanında getirdiği yumurtaları öpüşme sahnesinde eski sevgilisine fırlattı. Yumurtalardan biri oyuncu Sultan Ertuğrul'un yüzüne isabet etti.

Ali Sürmeli'den yumurta savunması

"OYUN ÇOK EDEPSİZ"

Vatan'ın haberine göre, olayın ardından darp raporu alan Sultan Eroğlu, rol arkadaşları Teoman Kumbaracıbaşı ve Özge Özder ile birlikte, Şişli Polis Merkezi'ne giderek Sürmeli'den şikayetçi oldu. Polis, Ali Sürmeli'yi arayarak ifadesini aldı. Sürmeli, bir tiyatro oyuncusu için skandal sayılabilecek "Oyunu çok edepsiz buldum. Bu yüzden yumurtayla protesto ettim" sözleri ile kendini savundu.