Beyaz Show Alev Alev'i de bitirdi

Beyaz Show Alev Alev'i de bitirdi

ENSONHABER.com/DETAY HABER Beyazıt Öztürk geçtiğimiz haftalarda Beyaz Show'a konuk olan dizi oyuncularının dizilerinin sırayla yayından kaldırıldığına değinmiş ve "Biz adamı bitiririz" diyerek durumu bir videoyla ti'ye almıştı.

Bugüne kadar Beyaz Show'a katılan dizilerin 10'u yayından kaldırılmıştı. Yayından kaldırılan diziler arasına Hande Soral ve Berk Oktay'ın başrolünü paylaştığı Alev Alev dizisi de katıldı. Dizinin oyuncuları yaklaşık 1 ay önce Beyaz Show'a katılmıştı.

Beyaz Show'a katılan Alev Alev dizisi oyuncuları da işsiz kaldı

Beyaz Show Alev Alev'i de bitirdi

DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILDIĞINI BERK OKTAY DUYURDU

Başrollerini İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay ve Hande Soral'ın paylaştığı Alev Alev dizisi ekrana veda etti. Haberi dizi oyuncularından Berk Oktay Twitter sayfasına yazdığı "Arkadaşlar yapımcımızın aldığı ani kararla dizimiz Alev Alev'i bitiriyoruz. Desteğiniz ve bizi zirveye yaklaştırdığınız için teşekkürler... Tüm ekibime birlikte çalışmaktan onur duydugum oyuncu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.” notuyla duyurdu.

BEYAZ SHOW ALEV ALEV'İ DE BİTİRDİ

Beyaz Show Alev Alev'i de bitirdi

DAHA ÖNCE BEYAZ SHOW'A KATILIP YAYINDAN KALDIRILAN DİZİLER

Daha önce Beyaz'ın programına konuk olan Nuri, Kötü Yol, Ağır Roman, İzmir Çetesi, Karakol, Başrolde Aşk, Mor Menekşeler, Keşanlı Ali Destanı, Suskunlar ve Uçurum dizilerinin başrol oyuncuları oynadıkları dizilerden övgüyle bahsettiler. Ancak bu dizilerin tamamı için kaçınılmaz son 'yayından kaldırılmak' oldu.