Egea’yı tahtından etti! Fiyatı düşük, işlevi büyük… İşte en ucuz sıfır araba
ensonhaber.com

Fiat, Türkiye otomobil pazarında heyecan yaratmaya hazırlanıyor!

İtalyan otomobil devi, yeni modeli Cronos'u yakın zamanda Türkiye'de satışa sunacak.

Hem modelin detayları hem de fiyatı otomobil tutkunları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Cronos, dünya genelinde uzun bir süredir birçok ülkede satışta bulunuyor ve şimdi Türkiye'deki otomobil tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

En çok merak edilen konulardan biri de Türkiye'deki piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı.

Fiat'ın yeni modeli Cronos, Türkiye'deki otomobil tutkunlarının beğenisini kazanacak mı? Fiyatı ne olacak, hangi özellikleri sunacak? İşte detaylar…

Fiat Cronos özellikleri

Fiat, Türkiye pazarına bomba gibi düşmeye hazırlanıyor! Yepyeni modeli Cronos, üç farklı motor seçeneğiyle tüketicilerin karşısına çıkacak. Bu seçeneklerden ikisi benzinli, biri ise çevreci hibrit motor olacak.

Hibrit motor seçeneği, yakıt tasarrufu yapmak isteyenler için oldukça cazip bir alternatif sunacak. Hem çevreye duyarlı hem de ekonomik olmasıyla dikkat çekecek olan Cronos, manuel ve otomatik vites seçenekleriyle de gelecek.

Cronos'un piyasaya daha uygun bir fiyatla sunulacağı belirtiliyor. Egea ile kıyaslandığında ise, Cronos'un daha ekonomik bir seçenek olduğu görülüyor. Ancak Egea'nın daha premium bir otomobil olduğunu söylemek mümkün.

Fiat Cronos fiyatı

Fiat Cronos'un Türkiye fiyatı henüz kesin olarak açıklanmamış olsa da, sosyal medyada dolaşan bilgilere göre Cronos'un Egea'dan en az yüzde 15 daha düşük bir fiyatla satılacağı söyleniyor.

Otomobil tutkunları ve tüketiciler, Fiat'ın yeni modeli Cronos'un fiyatlandırmasını merakla bekliyor.