Cumhurbaşkanı, Ukrayna'da
AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve bazı ilgililer uğurladı.

ERDOĞAN'A EŞLİK EDENLER

Özel uçak "TUR" ile saat 11.55'te hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da Ukrayna'ya gitti.

Cumhurbaşkanı, Ukrayna'da

OLENA ZERKAL KARŞILADI

Recep Tayyip Erdoğan, 13:35'te Ukrayna'nın başkenti Kiev'e vardı. Erdoğan'ı Borispol Havalimanı'nda, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Olena Zerkal, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve büyükelçilik personeli tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı, Ukrayna'da

Cumhurbaşkanı, Ukrayna'da

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)