ABD'de idrarını kavanozlayıp 70 dolara satıyor
DHA

ABD'den okuyanları şaşkına çevirecek bir haber daha dünya kamuoyuna yansıdı.

Çıkardığı gazı kavanozlayarak satan fenomen Stephanie Matto'dan sonra bu sefer de sosyal medya fenomeni Kactus Kutie, idrarını satmaya başladı.

Kutie, çok dirayetli bir mesanesi olması nedeniyle bazı videolarının 10 dakikaya kadar uzadığını belirterek, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

"İDRARIMI KAVANOZLARA KOYARAK SATIYORUM"

Hayranlarının ısrarı üzerine videolar çekmeye başladığını anlatan Kutie, "İlk videom bir dere kenarında tuvaletimi yaptığım anları gösteriyordu. Çok basit ve kısa bir videoydu ancak binlerce sipariş almama neden oldu. Şimdi idrarımı kavanozlara koyarak satıyorum." şeklinde konuştu.

ABD'de idrarını kavanozlayıp 70 dolara satıyor

"YAPILIŞ AŞAMASINI GÖSTEREN ÖZEL VİDEOLAR ÇEKİYORUM"

Kutie, yeni uğraşı sayesinde binlerce dolar gelir elde ettiğini söyledi. Müşterilerinin özel istekleri doğrultusunda belirlenen diyet listelerini uyguladığını anlatan Kutie, "Hayranlarım istediğinde yapılış aşamasını gösteren özel videolar çekip satıyorum. Bu tür sahnelerden önce iki dev bardak çay ve mutlaka su içiyorum." dedi.

Kutie, idrarını satın alan bir hayranının yaptığı ilginç şeyi de anlattı. Kutie'den bir kavanoz idrar alan çılgın adamın, bu idrarı dondurduktan sonra dondurma olarak tükettiği öğrenildi.

ABD'de idrarını kavanozlayıp 70 dolara satıyor

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)