En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı
Özel İçerik

Ford, Detroit 2019 Otomobil Fuarı'nda beklenen araçlardan birisi olan ve 700 beygirden fazla güç sunan 2020 Mustang Shelby GT500 modelini tanıttı.

En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı

SHELBY GT500 EFSANESİ GERİ DÖNDÜ

GT500 efsanesi, 2020 modeliyle geri döndü. Ford da fuara, 'efsane geri döndü sloganı' ile geldi. Eski modellerinin aksine iç dizaynı daha geniş ve LED ekranı daha kullanışlı olan Shelby GT500, fuarda en çok ziyaretçi toplayan modellerden birisi oldu.

En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı

700 BEYGİRLİK MUSTANG SESİYLE OTOMOBİLSEVERLERİ MEST ETTİ

Fuar'da araba hakkında bilgi verirken, marşı çalıştırıp gaz veren Ford yetkilisi, otomobilseverlerin alkışını aldı. Fuar ziyaretçilerinden Sandor Grandpa ve Erik Kuti, fuara sadece 2020 Ford Mustang modelini görmek için geldiklerini belirtti.

En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı

MUSTANG TARİHİNİN EN GÜÇLÜSÜ

Süper şarjlı 5.2 litre V8 motoruyla 700 beygirden fazla güç üreten araç, bu açıdan firma tarihinde bir ilke imza atıyor. Yeni GT500’in, şimdiye kadar üretilmiş yol kullanıma uygun en güçlü Ford olduğu belirtiliyor. Seri üretime başlanan arabanın;  mavi, kırmızı ve gümüş  renklerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı

100 KİLOMETREYE 3 SANİYEDE ÇIKIYOR

12 inç dijital gösterge ve 8 inç navigasyon ekranı yer alan otomobil, 100 kilometre hıza 3 saniyede çıkabiliyor. Henüz satış fiyatı açıklanmayan araç, 2019’un sonunda piyasaya sürülecek.

En hızlı ve en güçlü Mustang Detroit'i salladı İZLE

DETROİT 2019 OTOMOBİL FUARI 27 OCAK'TA BİTECEK

Birbirinden yeni otomobillerin sergilendiği, yüzlerce markanın lansman yaptığı ve on binlerce aracın satıldığı, dünyanın en büyük otomobil fuarlarından birisi olan Detroit Auto Show, 27 Ocak tarihine kadar otomobilseverler tarafından ziyarete açık olacak.