Feyzioğlu'nu eleştiren Loğoğlu'na CHP'lilerden tepki İZLE

Feyzioğlu'nu eleştiren Loğoğlu'na CHP'lilerden tepki İZLE

Başbakan Erdoğan'ın, Metin Feyzioğlu'na bağırarak Danıştay salonunu terk etmesiyle ilgili Feyzioğlu'nu suçlayan Loğoğlu CHP'lilerden tepki gördü.

"LOĞOĞLU DIŞARI"

CHP'nin Meclis'teki Grup toplantısı öncesinde Faruk Loğoğlu'nun yanına gelen izleyiciler, "Bizi ayaklar altına aldınız. Buraya gelemezsiniz. Biz onun bunun uşağı değiliz. Loğoğlu dışarı" diyerek protesto etti. Loğoğlu ise ziyaretçilerin protestosunu sessizce dinledi. Protestoya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Loğoğlu, "Vatandaşın en doğal hakkı protesto etmek" dedi. Gazetecilerin "Sözlerinizin arkasında mısınız" şeklindeki bir soruya ise Loğoğlu, "Benim sözlerim kayıtta, orada duruyor, ekleyeceğim bir şey de yok, çıkartacağım hiçbir şey de yok" yanıtını verdi.

Feyzioğlu'nu eleştiren Loğoğlu'na CHP'lilerden tepki İZLE

KILIÇDAROĞLU DÜŞÜNCEYE ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDİYORDU

Loğoğlu'na gösterilen tepki esnasında grup konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'tahammül' ve Şehy Edebali'nin öğretilerini örnek göstermesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, Başbakan'a 'diktatör bozuntusu' diyerek tahammülsüz olduğunu söyledi. Feyzioğlu'nun konuşmasında edebi aşan tek bir cümle olmadığının altını çizrerek, "Biz Şeyh Edebali kültürünü çok iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.