Casper Smart'tan dans eğitimi

Casper Smart'tan dans eğitimi

Jennifer Lopez'in 'Dance Again' turnesi kapsamında İstanbul'a gelen dünyaca ünlü dansçı Casper Smart; ilovedancestudio'nun düzenleyeceği workshopta dans severlerle bir araya geliyor. Dünyanın beğenerek takip ettiği starlara özel kareografiler hazırlayan profesyonel dansçı; 16 Kasım 2012'de NJoy Sports Club'da saat 12:45-16:00 saatleri arası düzenleyeceği workshop ile Hip Hop ve R&B kategorilerinde dans eğitimi vermeye hazırlanıyor.

Lopez'in kareografisini hazırlayan ve aynı zamanda dans ekibinde de bulunan Casper Smart'ın düzenleyeceği workshopta katılımcılar, Hip Hop ve R&B dansının inceliklerini öğrenme fırsatı bulurken, Micheal Jackson, Beyonce, Kelly Rowland gibi dünya starlarına dansçılık yapmış ve son olarak Jennifer Lopez'in dansçılığını ve kareograflığını yapan Casper Smart ile çalışma şansı yakalayacaklar. Casper vereceği workshop'ta Lopez'in turne kareografisinden bölümleri katılımcılarla paylaşacak.

Konser öncesinde; katılımcılara dans dolu keyifli birkaç saat yaşatmayı amaçlayan Casper Smart; workshop sonrasında heyecanla beklenen ve Türkiye'de ilk kez konser verecek olan Jennifer Lopez'e sahne performansında eşlik edecek.