Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Dubai'ye ardından Mısır'a geçti.

Ziyaretlerini tamamlayan ve yurda dönen Cumhurbaşkanı, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları arasında yerel seçimlere dair önemli mesajlar da vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar"

Bunlar her dönem, her seçim öncesi maalesef yaşadığımız olaylar. Öyle veya böyle ne yaparlarsa yapsınlar, her şey olacağına varacak. Şurada seçimlere iki ay bile yok. Artık geri sayım başladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında çok açık, net bazı hususları ortaya koydu. Aynı kanaatleri ben de paylaşıyorum. Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar.

"Nasıl ki 28 Mayıs'ta bazıları silindiyse"

31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır. Nasıl ki 28 Mayıs'ta bazıları silindiyse, bazıları şu anda yarım yamalak ayakta durmaya çalışıyorsa bunların neticesi de benzer olacak. Bu bakımdan biz teşkilatlarımızla yoğun bir şekilde gerek büyükşehirlerde gerek illerde, ilçelerde Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı yapıyoruz.

"Samsun bizim için çok çok önemli"

Şimdi de Meclis üyeleriyle ilgili çalışmaları arkadaşlarımız Ankara'da genel başkan vekillerimiz ile birlikte yürütüyorlar. İnşallah biz de kendilerine katılacağız. Malum benim Samsun mitingim var. Samsun bizim için çok çok önemli. Ondan sonra Giresun, Ordu mitinglerimizi yapacağız. Böylece Karadeniz’i şöyle bir toparlayalım istiyoruz.