Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı'nı ve 4 büyükelçiyi kabul etti

Diplomatik görüşmeleri aralıksız devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanıyla ikili görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca 4 ülkenin büyükelçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
  • Ayrıca Erdoğan, Paraguay, Moldova, Avustralya ve Lüksemburg büyükelçilerini güven mektubu takdim törenlerinde ağırladı.
  • Büyükelçiler, Erdoğan'a güven mektuplarını sundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'yı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.

BÜYÜKELÇİLERİ AĞIRLADI 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Mektubu Takdim Törenleri programına katıldı. 

Bu kapsamda Erdoğan, Paraguay Büyükelçisi Cirilo Guillermo Sosa Flores, Moldova Büyükelçisi Oleg Serebrian, Avustralya Büyükelçisi Sally-Anne Vincent ve Lüksemburg Büyükelçisi Daniel Da Cruz'u ayrı ayrı kabul etti. 

GÜVEN MEKTUPLARI SUNULDU

Büyükelçiler, törenlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu. 

Büyükelçilik mensupları ve aile fertlerini takdim eden büyükelçiler, Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan, daha sonra Paraguay Büyükelçisi Flores, Moldova Büyükelçisi Serebrian, Avustralya Büyükelçisi Vincent, Lüksemburg Büyükelçisi Cruz ile ayrı ayrı görüştü.