Cumhurbaşkanı'nın TÜGVA konuşması
ensonhaber.com

cb

Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda TÜGVA'nın programına katılıdı.

"KILIÇDAROĞLU SEN KAÇIYORDUN"

4. Gençlik Buluşması'nda konuşma yapan Erdoğan burada şu ifadeleri kullandı;

"15 Temmuz'da F-16'lar karşısında yılmayan gençler vardı. Kılıçdaroğlu sen Atatürk Havalimanı'nda kaçıyordun. Buluşabilirdik ama yoktun.."

Erdoğan: 15 Temmuz'da buluşabilirdik ama sen yoktun VİDEO

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"YILMAYAN GENÇLER VARDI"

"Bazı gafiller ülkemize baktıkça yeni Sevr'lerin hayalini kurabilir. Ama ben bu muhterislere 15 Temmuz gecesi yazılan kahramanlık destanını hatırlatmak istiyorum. Orada F-16'ların karşısında, tankların karşısında yılmayan gençler vardı. Helikopterlerden atılan mermiler karşısında yılmayan gençler vardı. Ama Kılıçdaroğlu sen neredeydin? Atatürk Havalimanı'nda kaçıyordun. Halbuki biz seninle havalimanında buluşabilirdik. Neymiş Bakırköy'e gitmiş.

"BİR HİLAL UĞRUNA 249 GÜNEŞİMİZ BATTI"

Hepiniz bir hilal uğruna yola çıkmış güneşlersiniz. Sizi öyle görüyorum. 15 Temmuz gecesi bir hilal uğruna 249 güneşimizin batışına şahitlik ettik. Ama biliyoruz ki bizde daha nice 249 güneşler var. Milletimiz o gece tankların altında ezildi, bombaların altında parçalandı ama namusunu çiğnetmedi.

"NENE HATUN'UN TORUNLARI FARKLIDIR"

Şimdi ben Safiye kardeşimizi unutabilir miyim? Safiye kardeşimizin elinde silahıyla duran alçağın üzerine gidişini unutabilir miyim? Yılmadı üzerine gitti. Ve onlar ona elleriyle çeşitli hareketler yaptılar ama yılmadı.

Çünkü Nene Hatun'un torunları farklıdır. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tüm vatandaşlarımız FETÖ'cü hainler eliyle gerçekleştirmek istenen işgal girişimini işte bu şekilde püskürttü.

Detaylar gelecek...