Nazlı Ilıcak'tan Bugün ve Kanaltürk'e destek

nazlı ılıcak

1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oyunu tekrar HDP'ye vereceğini açıklayan ve HDP için oy isteyen gazeteci Nazlı Ilıcak, Bugün ve Kanaltürk'e destek verdi.

Koza İpek Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili Bugün ve Kanaltük televizyonları ile Bugün gazetesine ziyarette bulunan Ilıcak, "Zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak'" dedi.

"AHLAK VE NAMUSUN PEŞİNDEN KOŞTU"

Sözlerine Akın İpek'i tebrik ederek başlayan Nazlı Ilıcak, "Bu zor dönemde dim dik durmasını başardı. Havuz medyasına dalmadan çıkarlarının peşinden koşmadan özgürlük, ahlak ve namusun peşinden koştu. Allah ondan ve ailesinden razı olsun." şeklinde konuştu.

Nazlı Ilıcak'tan Bugün ve Kanaltürk'e destek VİDEO

"1 KASIM'DAN SONRA GÖRECEĞİZ NE HALLERE GELDİKLERİNİ"

Ilıcak şunları söyledi: "Bu günler gelip geçecek. Biz kimleri gördük geldi geçti. Gün gelir hesap döner. Ama bunları yapan zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak. Böyle yapanlardan hep hesap sorulmuştur. 1 Kasım sonrası hepimiz birlikte seyredeceğiz ne hallere geldiklerini.

"SUSMA SUSDUKÇA SIRA SANA GELECEK"

Medyadan çok rahatsızlar. Bu medyada her şey özgürce sansüre uğramadan tartışılıyor. Hiç kimse bize müdahale etmiyor. Hırsızlık yapmışlar buna darbe diyorlar. MİT TIR'larıyla silah kaçırmışlar buna da darbe diyorlar. İstiyorlar ki herkes darbe desin. Mağduriyete oynuyorlar. Meslektaşlarıma diyorum ki! Susma susdukça sıra sana gelecek."

Nazlı Ilıcak: 1 Kasım'da oyum HDP'ye

Nazlı Ilıcak'tan Bugün ve Kanaltürk'e destek