Hasan Şaş görevine devam ediyor
ensonhaber.com

Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerinden biri olan Hasan Şaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıkladı. Beklenmedik bu gelişme sonrası Şaş'la görüşen Fatih Terim, istifayı veto etti.

Hasan Şaş görevine devam ediyor

TERİM ONAY VERMEDİ, ŞAŞ GERİ DÖNDÜ

Sarı-kırmızılı ekibin deplasmanda Denizlispor'la oynadığı maçta bir grup Denizlispor taraftarıyla Galatasaray'ın antrenörleri Hasan Şaş ve Necati Ateş arasında sözlü tartışma yaşanmıştı.

Yaşanan olayın ardından Hasan Şaş yoğun şekilde eleştirilince dün istifa ettiğini açıklamıştı. Kendisine haksızlık yapıldığını dile getiren Şaş, Galatasaray'a zarar vermemek adına görevi bıraktığını duyurmuştu.

Ancak gerek Fatih Terim gerekse Galatasaray yönetimi Hasan Şaş'ın istifası kabul etmedi. Bunun üzerine Hasan Şaş Instagram hesabından görevine geri döndüğünü açıkladı.

Hasan Şaş'ın Instagram paylaşımı:

"Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, bir şey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın."

Hasan Şaş görevine devam ediyor

Hasan Şaş istifa etti

Hasan Şaş görevine devam ediyor