Karadeniz usulü 'Survivor' hastanede bitti
İHA

Rize’nin Taşlık köyünde Hikmet Duysak, oğlu Muhammet ile birlikte bilyeli tahta arabalarla kayarak şov yapmaya kalkıştı.

Televizyon programı 'Survivor' yarışmacılarına özenen ve medya patronu Acun Ilıcalı'ya meydan okurken yoldan çıkıp yuvarlanan Hikmet Duysak’ın ayağı, iki yerden birden kırıldı.

CANLI YAYINLADI

Kayarken aynı zamanda canlı yayın yapan Duysak’ın kaza anı, saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Karadeniz usulü 'Survivor' hastanede bitti ViDEO

Bu sırada Duysak'ın oğlu Muhammet’in çığlık attığı da duyuluyor.

"KENDİMİ AŞAĞIDA BULDUM"

Öte yandan geçirdiği kazanın ardından açıklamalarda bulunan Hikmet Duysak “Ben hem kendimi çekiyordum hem de kayıyordum. Kayarken, bir anda araba çok sürat aldı. Zaten videonun başında söylemiştim, freni yok, gazı yok. Tutunacak bir şeyi yoktu. O yüzden tek elle direksiyonu tutuyordum. Çok sürat aldığında ne olduysa, ben hiçbir şey anlamadım. Araba altımdan çıktıktan sonra yuvarlandım, kendimi aşağıda buldum." dedi.

Karadeniz usulü 'Survivor' hastanede bitti

YİNE DENEYECEK

Koronavirüs nedeniyle uzun zamandır evde olduğu dile getiren Duysak, "Evde sıkılmıştım. Oğlumla beraber köye çıktık ve bir parkur hazırladık ama biraz uzun tuttuk onu. Parkurun sonunu getiremedik, getirebilseydim Acun Bey’i davet edecektim. İnşallah yine haber bekliyorum ondan. İyileşince bir daha deneyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Karadeniz usulü 'Survivor' hastanede bitti

OĞLU KONUŞTU: BİR DAHA İZİN VERMEYECEĞİM

Olay anında yanında olan oğlu Muhammet Duysak ise babasının bir daha bilyeli tahta araba ile kaymasına izin vermeyeceğini dile getirerek “Çok korktum. Babamın düştüğünü görünce hemen yanına koştum, babam bana direk ayağının kırıldığını söyledi. Bir daha yapmasına izin vermeyeceğim.” dedi.

Karadeniz usulü 'Survivor' hastanede bitti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)