İhsanoğlu'nun ekmeği Google'dan bulundu

ihsan

CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın rakibi olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanıtım toplantısındaki skandallar bitmek bilmiyor.

EKMEK FOTOĞRAFI GOOGLE'DAN

"Ekmek için Ekmeleddin" sloganının kullanıldığı tanıtım toplantısında, İhsanoğlu kürsüye çıktığı sırada Ekmek fotoğrafı da sahnede bulunan ekrana yansıdı. O sırada bir ayrıntı ise dikkatli olanların gözünden kaçmadı. Google'da "ekmek" diye arama yapıldığında, karşımıza çıkan 2. sıradaki ekmek fotoğrafıyla İhsanoğlu'nun seçim kampanyasında kullandığı ekmeğin aynı fotoğraf olduğunu gördük.

İhsanoğlu'nun ekmeği Google'dan bulundu

10 MİLYON DOLARLIK KAMPANYA AMA

İhsanoğlu'nun seçim kampanyasında, MHP ve CHP gibi Türkiye'nin en köklü ve ekonomik gücü en yüksek partilerinden olmalarına rağmen, Ekmeledin İhsanoğlu'nun kampanyası için harcanan yaklaşık 10 milyon dolarlık bir bütçe mevcutken, kullanılan ekmek fotoğrafının Google'dan çalınması oldukça ilgi çekici bulundu.

İhsanoğlu'nun ekmeği Google'dan bulundu

LOGO DİYE KÖTÜ BİR KARTVİZİT YAPTILAR

Yine İhsanoğlu'nun seçim çalışmaları için hazırlanan kartvizitinde de logo yerine ay yıldızla birlikte yalnızca İhsanoğlu'nun unvanı ve ismi yazılmıştı. Herhangi bir logo çalışması yerine yalnızca İhsanoğlu'nun adının kullanılması ise "Reklamcılar kandırıyor mu" eleştirilerine neden olmuştu.

İhsanoğlu'nun ekmeği Google'dan bulundu