Katil zanlısı Kenan Öner'in evinde arama

Katil zanlısı Kenan Öner'in evinde arama

Kayıp olan emlak zengini Ahmet Refik Öner (82) ve Emine Öner'in (75) Bursa İznik'teki çiftlik evlerinin bahçesinde cesetlerinin bulunmasının ardından, Bursa'dan gelen polis ekibi, Olay Yeri İnceleme ekibiyle birlikte bu kez de tutuklanan oğulları Kenan Öner'in (56) eşi Canan Öner'in cesedini aramak için Bayrampaşa'daki dubleks daireye girdi.

Akşam saatlerinde Kartaltepe Mahallesi, Fatih Caddesi 142 numarada bulunan Kenan Öner'in evine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere, Bursa'dan gelen özel sivil polis ekibi de eklendi. Savcılıktan beklenen izin saat 20.30 sıralarında polis ekiplerine ulaştı. Bursa'dan gelen ekip ile Olay Yeri İnceleme ekipleri daireye girdi. Polislerin ellerindeki kırmızı dosyalar dikkat çekti.

6 SAAT BOYUNCE EVİ ARADILAR

Ekipler, ev içerisinde ve terasta yaklaşık 6 saat inceleme yaptı. Dairede yapılan incelemelerde çok sayıda delil toplandığı belirtilirken, öldürüldüğü tahmin edilen Canan Öner'e ait herhangi bir bulguya rastlanılmadığı belirtildi. Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri saat 02.30'da daireden ayrıldı.