Başakşehir - Fenerbahçe - CANLI SKOR

Maç sonucu: Başakşehir 1-2 Fenerbahçe

90+6' Başakşehir'de Ömer Ali Şahiner, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

90+3' Soldan ceza sahasına giren Enner Valencia pozisyonu zorladı. Ardından topu önünde bulan Pedro'nun vuruşu kaleciden döndü. Pedro devam eden pozisyonda topu iyi takip etti ve Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

90+3’ Gol… Başakşehir 1-2 Fenerbahçe (Joao Pedro)

90' Emre Mor'un sağdan ortasında Enner Valencia arka direkte topu aldı. Ekvadorlu futbolcu, rakibinden sıyrıldıktan sonra goldekine benzer pozisyonda topu bu kez havadan çevirdi. Bu top kaleci Muhammed'de kaldı.

88' Soldan ceza sahasına giren Enner Valencia, pozisyonu zorladı ve ortasını yaptı. Savunmanın uzaklaştıramadığı bu topu önünde bulan Pedro topu ağlara gönderdi.

88’ Gol… Başakşehir 1-1 Fenerbahçe (Joao Pedro)

87' Alioski, sol kanatta topu aldı. Makedon futbolcu içe kat etmek isterken yerde kaldı. Oyun devam etti. Ardından hızlı gelişen Başakşehir atağında ceza sahasında topla buluşan Adnan Januzaj'ın vuruşu direkten döndü.

85' Başakşehir kalecisi Muhammed oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

85' Başakşehir'de Aleksic ve Deniz çıktı. Berkay ve Keny oyuna dahil oldu.

84' Emre Mor, ceza sahası dışından şansını denedi. Bu top savunmadan döndü. Ardından Mert Hakan'ın şutunu da savunma karşıladı. Bir kez daha topu alan Emre Mor'un şutu yandan dışarıya gitti.

83' Bu arada Başakşehir'de kaptan Mahmut hakeme itirazda bulundu ve sarı kart gördü.

83' Fenerbahçe'de Arao yerini Serdar Dursun'a bıraktı.

80' Başakşehir'de Adnan Januzaj, Figueiredo'nun yerine oyuna dahil oldu.

75' İrfan Can serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunu Muhammed harika kurtardı. Fenerbahçe korner kullanacak.

74' Emre Mor, sağ kanatta yerde kaldı. Pozisyon sonrası Aleksic itirazları nedeniyle sarı kart gördü. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

70' Başakşehir'de Ahmet Touba, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

67' Mert'e yapılan faul sonrası kullanılan serbest vuruş sonrası İrfan Can Kahveci, Emre Mor'un pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. İrfan'ın dar açıdan vuruşu dışarıya gitti.

67' Orta alanda Mert Hakan'a faul yapan Touba, sarı kart gördü. Touba, bu kartla birlikte cezalı duruma düştü.

63' Fenerbahçe'de Crespo yerini Mert Hakan'a bıraktı.

60' Fenerbahçe sol kanattan geldi. Alioski'nin ortasında Joao Pedro ceza sahası içinde vuruşunu yaptı. Top direğin yanından dışarıya gitti.

57' Fenerbahçe tehlikeli geldi. Touba'ya baskısı sonrası topu alan Emre Mor, ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu yandan dışarıya gitti.

55' Crespo, serbest vuruşu pasla kullandı ve sağ kanattaki Ferdi'yi gördü. Ferdi'nin ortasında top üst direkten dışarıya gitti.

50' Deniz'in ortasında Fenerbahçe savunması topu karşıladı. Ardından top dışarıya gitti. Başakşehir'in kullandığı korner sonrası Fenerbahçe hızlı çıkmak isterken Biglia, İrfan'a faul yaptı ve sarı kart gördü. Pozisyon başlangıcında Valencia'ya faul yapan Ömer Ali de sarı kart gördü.

48' Fenerbahçe tehlikeli geldi. Hızlı gelişen atakta Joao Pedro, Emre'nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluştu. Pedro'nun vuruşu kaleci Muhammed'de kaldı.

46' Fenerbahçe'de Oosterwolde, Arda ve Rossi çıktı. Alioski, Emre Mor ve Joao Pedro oyuna dahil oldu.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Başakşehir 1-0 Fenerbahçe

45' Fenerbahçe sol kanattan geldi. Solda topu alan Rossi'nin ortasında Muhammed topu kontrol etti. Bu anda ceza sahası içinde yerde kalan Valencia, hakeme baktı. Oyun devam etti.

45' Fenerbahçe sağ kanattan Ferdi ile çıkmak isterken Szysz Ferdi'yi faul ile durdurdu. Szysz bu faulünden sonra sarı kart gördü. Karşılaşmadaki ilk sarı kart.

41' Arda Güler'in soldan kullandığı kornerde Samet'in kafa vuruşu doğrudan dışarıya gitti.

35' Crespo, kendisine yapılan faulde serbest vuruşu hemen kullandı. Ardından solda topu alan Oosterwolde rakibinden sıyrılamadı. Ardından Ömer Ali'yle Crespo'nun mücadelesinde Crespo rakibine faul yaptı. Pozisyonda Crespo yerde kaldı ve sakatlık geçiriyor.

32' Fenerbahçe'nin top kaybı sonrası hızlı gelişen atakta Aleksic'in yaydan çektiği şutu İrfan kurtardı. Başakşehir korner kullanacak.

30' Samet kalecisi İrfan'a geri pas atmak istedi. Bu top kısa kaldı ve Aleksic araya girdi. Aleksic, İrfan'dan sıyrılarak topu ağlara gönderdi.

30’ Gol… Başakşehir 1-0 Fenerbahçe (Aleksic)

27' Fenerbahçeli futbolcular Valencia'ya yapılan faulde serbest vuruşu pasla kullandı. Ardından top kaybı yaşandı ve top Başakşehir'e geçti. Szysz'nin pasında ceza sahasında Aleksic ve Figueiredo topa birlikte hareketlendi ancak ofsayt bayrağı kalktı.

25' Fenerbahçe penaltı bekledi. Sağdan Ferdi'nin ortası savunmadan geri döndü. Ferdi bu pozisyonda bir elle oynama ve penaltı bekledi, oyun devam etti.

23' Mahmut topla birlikte çıkmak isterken yerde kaldı ve hakeme baktı. Oyun devam etti. Valencia'nın pasıyla solda topu alan Rossi, ceza sahasına girdi. Ancak savunma Rossi'nin topu olumlu kullanmasına engel oldu.

17' Sağ kanatta topu alan İrfan, ceza sahasına hareketlenen Arda'yı gördü. Arda'nın sıfırdan ortasında, Valencia'nın ceza sahası içinden çektiği röveşata farklı şekilde dışarıya gitti.

13' Başakşehir bir kez Szysz ile geldi. Sol kanatta topu alan szysz içe kat ettikten sonra vuruşunu yaptı. Onun vuruşu Samet'ten geri döndü.

11' Arda Güler'in sağ kanattan kullandığı kornerde kalesini terk eden Muhammet topu kontrol etti.

10' Fenerbahçe'nin top kaybı sonrası gelişen Başakşehir atağında Duarte'nin ortası kaleci İrfan Can'da kaldı.

4' Sağ kanatta topla buluşan Arda Güler, rakibinden sıyrıldıktan sonra Valencia'yı topla buluşturdu. Ancak Valencia için ofsayt bayrağı kalktı.

1' Maç başladı.