Casper Smart Jennifer Lopez'e evlilik teklifi etti

Casper Smart Jennifer Lopez'e evlilik teklifi etti

Casper Smart, sevgilisi Jennifer Lopez'e evlilik teklif etti. Düğünü de kendi kazandığı parayla yapmak istediğini söyleyip iş aramaya başladı.

Şu sıralar 'Dance Again' adlı dünya turnesine devam eden Jennifer Lopez, dördüncü kez evlilik yolunda ilerliyor. Lopez'in, uzun süredir birlikte olduğu kendisinden 18 yaş küçük dansçı sevgilisi Casper Smart'tan evlilik teklifi aldığı söyleniyor.

ÖNCE İŞ BULACAK

Ünlü yıldızın bu evlenme teklifine olumlu yanıt verdiği ama düğün tarihine daha bir hayli zaman olduğu belirtiliyor. Buna neden olarak da Casper Smart'ın maddi anlamda kendi ayakları üzerinde durmak istemesi gösteriliyor. Dünya turnesi bittikten sonra kendisine sağlam bir iş bulmak istediği söylenen Smart'ın; maddi anlamda rahatladıktan sonra düğünü kendisinin yapmak istediği, Lopez'in de bu kararını saygıyla karşıladığı belirtiliyor.

ÇOCUKLARIM ONUN KULLANDIĞI ARABAYA BİNMESİN

Jennifer Lopez yeni sevgilisi Casper Smart ile aşkını artık dolu dizgin yaşıyor. 42 yaşındaki Jennifer ve 24 yaşındaki dansçı sevgilisi Casper, Miami tatilleri süresince halkın içinde sürekli elele ve son derece samimi görüntüler sergilemekten çekinmemişti. Fakat hızlı araba kullanmasıyla gündemde olan Casper, eski koca Mark Anthonynin tepkisini çekmişti. Mark, ''Çocuklarımın onun kullandığı arabaya binmesini istemiyorum. Bunun için gerekirse mahkemeye giderim'' açıklaması yapmıştı.