Hande Erçel sere serpe yere uzandı, Instagram camiası coştu!

24 Kasım 1993 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Hande Erçel, Güneşin Kızları dizisi ile ekran macerasına başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nden mezun olan oyuncu bu dizi, Selin'e hayat verdi.

Güzel gözleri ve kocaman yanakları ile o dönemin gözdesi olan Hande Erçel, kariyer basamaklarını da hızla çıkmaya başladı.

Güzel ismin bu diziden sonra kısmeti bir hayli açıldı ve akabinde Aşk Laftan Anlamaz projesi geldi. Oyuncu bu projede de adından sağlam söz ettirdi.

Bu dizideki performansı sayesinde de En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü‘nü kazandı.

Güzel ismin Siyah İnci dizisi istediği gibi olmadı. Bu diziden sonra oyunculuk alanında eleştiriler alan Hande Erçel, TRT ekranlarında yayınlanan Halka'ya başladığında annesini kaybetti.

Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'i kanserden kaybettiklerini duyurdu ve bu acıyı atlatabilmek için, bir süre setlerden uzak kaldı.

Daha sonra ise Sen Çal Kapımı dizisinde yeniden yükselişe geçti ve zayıfladığı yeni haliyle sosyal medyada da takipçi rekoru kırdı.

Hande şov

Hande Erçel'in sosyal medyaya attığı her paylaşım, yüksek kitlesi tarafından 1 Milyondan fazla beğeni alıyor.

Attığı her kareyle olay olmayı başaran Hande, dün yeni fotoğraflarını hayranlarının beğenisine sundu.

Hande Erçel'in yeni kareleri beğeni rekor kırdı ve yorumlar da peş peşe geldi. Ancak yorumlarda Hakan Sabancı'nın adının geçtiği de görüldü.

Erçel ve Sabancı geçtiğimiz günlerde bir restorantta yan yana yakalandı. İkilinin iki aydır aşş yaşadığı da gelen iddialar arasında yer alıyor.