Metin Feyzioğlu'ndan eleştirilere yanıt
ensonhaber.com

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuntacı FETÖ'cüler karşısındaki dik duruşunu takdir ederek bunu defalarca söylemesinin ardından gelen eleştirilere tepki gösterdi:

TÜRKİYE'Yİ 24 SAATTE İÇ SAVAŞA SOKACAKLARDI

Devletin üstün menfaatini ilgilendiren konuyu, bir insana duyulan koşulsuz sevda ya da nefret üzerinden tartışamazsınız. Bunun üzerinden tartıştığı için bazıları 15 Temmuz'da ne yaşadığımızı göremiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanına gitmek suretiyle orada düşüncelerimizi, değerlendirmelerimizi doğrudan kendimize iletme imkanı bulduk. O vesileyle topluma Acaba Feyzioğlu ne düşünüyor diyenlere de o sesimizi duyurma imkanı bulduk. Ne dedik? 15 Temmuz'un ne olduğunu anlarsak her şey çözülecek. 15 Temmuz, sıradan bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, darbe girişimi yoluyla Türkiye'yi 24 saat içerisinde bir kanlı iç savaşa sürükleme projesiydi. Çok bilerek söylüyorum bunu. Okuduklarıma, konuştuklarıma bizzat sahadan duyduklarıma, gördüklerime dayanarak söylüyorum.

Metin Feyzioğlu'ndan eleştirilere yanıt

BM ÜYESİ ÜLKELER BU İŞİN İÇİNDE

Bu bir FETÖ saldırısı değil. FETÖ'nün kullanıldığı saldırı. Bunun arkasında BM üyelerinin olduğu bile yazılacak ileride. Türkiye çöküşe geçtiğinde, bu ülkelerin Türkiye'ye ilişkin kendi menfaatlerini koruyacak planları olmadığını söyleyen saftır. BM Güvenlik Konseyi'nin Türkiye'ye müdahalesini planlayanlar var dediğimde bazı kesimler beni linç etmeye kalktı. Geldik buralara.

Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti VİDEO

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

"Sonuç özel görevli mahkemelerin kaldırılmasını sağladık. Anayasa Mahkemesi bireysel başvuruları kabul etti ve bunun sonucunda yeniden görülen davalar, o her biri kaçak ya da tutuklu olan hakim kılıklıların mahkemesine düşmedi. Bu delillerle soruşturma bile açılmaz denilerek tahliye ve beraatler geldi. Gittik fena mı oldu? Ben gittiğimde bir kesimin bana linç girişiminde bulunacağını bilmiyor muydum? Biliyordum. Ama vatan söz konusuysa gerisi teferruattır. Topu gelsin, saldırsın. Ben doğru bildiğimi yaparım.

"CUMHURBAŞKANI'NA 'ZAT'I ALİNİZ' DEDİM"

Cumhurbaşkanına da bu olay sonrasında gittik. Neden gittiğimizi anlattım. Cumhurbaşkanı'na "zat'ı aliniz" denir. Onu geçiniz. Usül, erkan protokol bilmeyenler bunu söylüyor. Geçiniz. Cumhurbaşkanı televizyona çıkıp teslim oluyoruz deseydi neler olacağını izah ettim.