Peter Jackson Beş Ordular Savaşı'nın şemasını paylaştı

Peter Jackson Beş Ordular Savaşı'nın şemasını paylaştı

Aralık ayında vizyona girerek efsaneyi tamamlayacak olan filmin adı, "There and Back Again" iken "Battle of the Five Armies" (Beş Ordular Savaşı) olarak değiştirilmişti.

PETER JACKSON, BEŞ ORDULAR SAVAŞI'NIN ŞEMASINI ÇİZDİ

Peter Jackson, Entertainment Weekly dergisine son filmin savaş sahneleri hakkında bilgi verdi. Aslında vermekle de kalmadı, savaşın bir şemasını yayımladı.

Peter Jackson Beş Ordular Savaşı'nın şemasını paylaştı

45 dakikalık bir savaş sahnesi bulunduğunu belirten ve sahnelerin filmin taşıyıcı olduğunu belirten Jackson, “farklı türlerin, farklı taktikler ve farklı silahlarla savaşını izleyeceksiniz” açıklamasını yaptı. Jackson ayrıca bu sahneleri çekmenin bir hayli zor olduğunun da altını çizdi.

Hobbit: Beş Ordular Savaşı Fragman HD

Aşağıda gördüğünüz görselde daire içinde bir araya gelmiş Thorin, elfler, insanlar ve cüceleri görüyoruz. Onlara ise Goblinler ve Warglar saldırıyor. Ekibe destek olarak daha fazla cücenin ve Bard eşliğinde insanların geldiğini görüyoruz ancak aynı zamanda bolca Goblin de dışardan desteğe geliyor. Bir de Gandalf’ın çağırdığını düşündüğümüz kartallar var. Erebor’un önünde yaşanan bu savaş sahnelerini görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Hobbit: Beş Ordular Savaşı 19 Aralık 2014′te ülkemizde vizyona girecek.

The Hobbit: Beş Ordular Savaşı Türkçe Altyazılı Fragman