Ruslar Türkiye'den vazgeçmiyor

Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra iki ülke arasında gerginlik zirve yapmış ve karşılıklı yaptırımlar uygulamaya konmuştu.

PUTİN TÜRKİYE'Yİ YASAKLADI

Rusya, tur operatörlerine Türkiye tur satışını yasaklarken, Rusya Tur Operatörleri Birliği konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

RUSLARIN TÜRKİYE PLANLARI

Dernek, Rusların Türk sahillerinde tatil planları yaptığını, konunun sosyal medyada aktif şekilde tartışıldığını açıkladı.

Ruslar Türkiye'den vazgeçmiyor

İnternet siteleri üzerinden kendi otel rezervasyonlarına yapan Rusya vatandaşları, tur operatörlerinden bağımsız olarak tatil planlamaya başladı.

MÜSTAKİL EV YA DA DAİRE KİRALIYORLAR

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Rusya vatandaşlarının birçoğunun Türkiye’de müstakil ev ya da daire kiralayarak tatil yapmayı planladığını açıkladı.

EN YAYGIN ÖNERİLER

Öte yandan, yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Tur satış yasağı ve Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'ye gitmeyin tavsiyelerine rağmen vatandaşlarımız tatillerini tek başına organize etmenin formülünü aramaya başladı. İnternetteki sosyal ağlarda Türkiye'de tatil yapmanın en pratik ve en ucuz yolu başlıklı yazıların sayısı çığ gibi büyüyor. En yaygın öneri ise internetten otel rezervasyonu yapmak ve THY ile uçmak."