Serenay Sarıkaya kazanamadığı yarışmanın yüzü oldu

Serenay Sarıkaya kazanamadığı yarışmanın yüzü oldu

2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Serenay Sarıkaya, 4 yıl sonra 'Güzellik kraliçesi' olamadığı yarışmanın yüzü oldu.

BİRİNCİLİĞİ GİZEM'E KAPTIRMIŞTI

2008 yılında kadrosuna dahil olduğu "Adanalı" dizisiyle çıkışını yapan oyuncu Serenay Sarıkaya, 2010 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış, o dönem dizide birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca tarafından verdiği seksi pozlar yüzünden ağır bir dille eleştirilmişti. Katıldığı yarışmada 'Güzellik Kraliçesi' olamayan Serenay Sarıkaya, birinciliği de Gizem Memiç'e kaptırmıştı.

ELİDOR MİSS TURKEY'İN YÜZÜ OLDU

Yarışma sonrası Lale Devri'nde oynayarak yeteneğini herkese gösteren Sarıkaya, "Medcezir" dizisinde Çağatay Ulusoy'la birlikte başrol olunca iyice yıldızı parladı. Art arda reklam anlaşmaları imzalayan Serenay Sarıkaya, bu yıl düzenlenecek olan 'Elidor Miss Turkey 2014'ün de yüzü oldu. Şimdiye dek yarışmanın yüzü olarak temsili bir isim ya da yarışmanın birincilerini seçen yetkililer, bu kararını Serenay Sarıkaya için bozdu. Sarıkaya'nın popülerliğinin ve düzgün duruşunun da bu kararda etkili olduğu öğrenildi.

Serenay Sarıkaya kazanamadığı yarışmanın yüzü oldu