Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler
Ajanslar

Mustafa Kemal Atatürk 'ün Tekirdağ 'a gidişi ve Harf İnkılabının 87'nci yıldönümü CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programla kutlandı.

Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler

ATATÜRK'ÜN GELİŞİ CANLANDIRILDI

Programa göre temsili Atatürk'ü canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz ile bir grup tiyatro oyuncu tekne ile limana yanaştı. Daha sonra özel bir şirket tarafından çekimleri yapılan senaryoya göre, temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bir süre prova çekimi yaparak kendi aralarında konuştu.

Karşı tarafta Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat ile çok sayıda halk da temsili gelişin bekledi.

Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler

ATATÜRK'Ü CANLANDIRAN OYUNCUDAN ARGO SÖZLER

Bu sırada oyuncu Akyüz, çevresindekilere talimatlar verirken, kısık sesle argo sözler söylemesi şaşkınlık yarattı.

Provaların ardından temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bekleyen protokolü ve halkı selamlayıp, antika bir araca bindi. Yolda kendisini bekleyenleri selamlayan temsili Atatürk daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesinde devam eden programda Atatürk 'ün Harf İnkılabını oyunla anlattı.

Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler VİDEO

Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler

BELEDİYE: O SÖZLER SANATÇIYI BAĞLAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, uzak oldukları için konuşmaları duymadıklarını ancak, sanatçının sarf ettiği sözlerin kendisini bağlayacağını ifade ederek, "Biz o noktaya uzak olduğumuz için ne söylediğini duymadık. Kendisi profesyonel bir sanatçıdır" demekle yetindi.

Tekirdağ'da Atatürk provasında argo sözler