İzmir'de bir baba ve oğlunun otomobilleri kundaklandı

İzmir'de bir baba ve oğlunun otomobilleri kundaklandı

Bugün sabah saatlerinde 04.30 sıralarında; Yenigün Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İzzet Kemal Aşık'a (45) ait 266 Sokak 75 numara yanındaki arsada park edilen 35 BBM 25 plakalı otomobil ile bir üst sokak olan 265/1'de, oğlu Onur Aşık'a ait park halindeki 35 DDJ 69 plakalı bir diğer otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine benzin dökülerek yakıldı.

İzmir'de bir baba ve oğlunun otomobilleri kundaklandı

ALEVLER 3'ÜNCÜ BİR ARABAYA DA SIÇRADI

Onur Aşık'ın aracının karşısında duran, bir şirkette muhasebe müdürü Gurbet Güldiken'e (24) ait 35 DA 8268 plakalı 3'üncü bir otomobil de sıçrayan alevler nedeniyle yanmaya başladı.

HURDAYA DÖNDÜ

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri geldi. Her iki sokakta çalışma başlatan itfaiye erleri, alevler içinde kalan 3 aracı söndürdü. Baba ve oğlun otomobilleri tamamen, Güldiken'e ait aracın ise motor kısmı yanarak hurdaya döndü. İlk incelemeye göre itfaiye ekipleri, baba ve oğlun otomobillerinin üzerine benzin dökülerek kundaklandığını belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaptı, delil aradı.

İLK İFADEDE KİMSEYLE BİR SORUNLARININ OLMADIĞI BELİRTİLDİ

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelemeye alınacağı, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi. Galeri sahibi İzzet Kemal Aşık'ın bir süre önce işyerini kapattığı, baba ve oğlun ilk ifadelerinde kimseyle herhangi bir sorunlarının bulunmadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.