15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Ramazan öncesi yoğunluk
DHA

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul'a erzağını alıp gelen de oldu yakınlarına erzak gönderen de...

Memleketlerinden çuval ve koliler dolusu erzak getirenler otogarda yoğunluk oluşturdu.

"RAMAZAN BUNLARLA GEÇECEK"

Diyarbakır'dan İstanbul'a gelen Fırat Yağlı, "Ne varsa getirdik. Sütten, yoğurttan ete kadar her şey var bu çuvallarda. Ramazan burada bunlarla geçecek. Bütün erzağımızı aldık geldik." diye konuştu.

Ramazan ayını İstanbul'da geçirmek isteyen Ceylan İnce, "Adana'dan geldim. Ne varsa aldık geldik. Zeytin, zeytinyağı, salça, nohut, fasulye. Her şeyi getirmeye çalıştık." dedi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Ramazan öncesi yoğunluk ViDEO

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -1

"ERZAĞI ALDIK GELDİK"

Adem Kurnaz ise, "Antep'ten geliyoruz. Çuvallar, koliler dolu. Salça, patlıcan, fındık, fıstık getirdik. Bayram geliyor, biz de Ramazan'a hazırlıklı girelim. Gittik, erzağımızı aldık geldik. İnşallah Ramazan'ı burada geçireceğiz bu sene. Kurban da öyle olacak inşallah. O yüzden öncesinde gittik erzağı aldık memleketten. Gıda olarak bütün ihtiyaçlarımız görüldü." şeklinde konuştu.

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -2

"MİLLET RAMAZAN'A HAZIRLIK YAPIYOR"

Özel bir firma yetkilisi Yunus Dal ise otogardaki yoğunluğu anlattı.

Dal, "Gaziantep'ten baklava geliyor. Görüyorsunuz bulgur, simit, yoğurt, süt, yağ, peynir. Millet Ramazan'a hazırlık yapıyor. Her şey geliyor. İnsanlar memleketten erzağını aldı geldi, hazırlığını yaptı." şeklinde konuştu.

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -3

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -4

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -5

Otogarda ramazan erzağı yoğunluğu -6

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)